REPORTAGE IN VG

August 12, 2017

Flott reportasje i VG Helg med en av våre hyggelige oppdragsgivere, Trine Sandberg med familie! Takk for oppdraget og gratulerer med tilbygg og utomhusanlegg til hytten deres i Skjeberg! Og takk til Mesterbygg Halden asfor flott håndverk👌🏻💪🏻🔨Håper dere nyter sommerdagene☀️#trinesandberg #trinesmatblogg #yolotegnestudio #vg #vghelg#trinesandberg #hyttetilbygg #utomhusplan #hageplan #urtebar#morooppdrag #mesterbygghalden #brahåndverk #bramaterialer #sommer#sommerhytte #halden #hytte #pr #arkitektur #smågleder #karlsøya#kebonywood

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENT POSTS

November 28, 2018

August 16, 2018

Please reload

ARCHIVE POSTS

Please reload

GET IN TOUCH:

a: Niels Stubs gate 6, 1776 Halden - Norway

FOLLOW US:

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon

CONTACT US:

© 2018 by yolo tegnestudio as. Proudly created with Wix.com